MANTIS 1 BLACK TECH | Kvalitní potápěčská výstroj za dobré ceny – Dobré potápění

 
Registrace
 
 
 
Potápění a dovolená na Bali (ostrov Bali) Škola potápění a potápěčské kurzy – potápění Relax Dive Svatby na Bali

Na úvod » Kvalitní potápěčské počítače » potápěčské počítače » MANTIS 1 BLACK TECH

MANTIS 1 BLACK TECH

Číslo výrobku:
05.062.200
Výrobce:
Naše cena s DPH:
14.223 Kč (s DPH)
Naše cena bez DPH:
11.753,89 Kč
ks
 

Popis výrobku

SCUBAPRO MERIDIAN: Inteligence na dosah

Navrženo potápěči pro potápěče, SCUBAPRO Meridian provádí pokročilé funkce v nadčasovém stylu, nad a pod povrchem.

Použití Meridian jako multi-funkční hodinky náramkové, potápění v potápěčské, apnoe a gauge módy, SCUBAPRO přináší nejlepší.

Displeje jsou vizuálně jasné a snadno navigovat.Intuitivní + / - stisk tlačítka vede k pokročilejší informace a údaje. Bydlení v nejvyšší mořského třídy nerezové oceli 316L s dva-posílil kartáčovaný úpravy, pro náročné dlouhověkosti s designovým vzhledem.

 

MERIDIAN | COMPUTER: SCUBA | APNEA | UKAZATEL SCUBA Predictive Multi-Gas algoritmus umožňuje využívat všech výhod nošení vysokých mixy koncentrace kyslíku (21% -100% O2 kompatibilita) kromě své hlavní dýchací plyn. 

Meridian počítá rozvrh dekomprese pro všech možných kombinací plynu av případě, že nemáte přepnout do nové skladby zdrojů upravuje výpočet odpovídajícím způsobem. 

Kompletní Dive Planner vypočítá nejenže nenabízí-deco čas, ale i Total ovšem rychlost výstupu, nastavení pracovní zátěž předchozí skoky atd. a zahrnuje oba plyny v případě potřeby.

 Meridian Algoritmus ZH-L8 ADT MB snižuje tvorbu mikroskopických bublinek, takže potápění bezpečnější.Výběrem úrovně MB mezi L0 a L5, upravit algoritmus konzervativnost, což vám umožní buď zabírají méně dusíku nebo odpadního plynu rychleji Jedinečný integrovaný měřič tepové frekvence sleduje vaši snahu, zahrnuje ji do výpočtu pracovního zatížení a přizpůsobuje dekompresní algoritmus. 

Výsledkem je bezpečnější potápění, protože každý potápěč je jedinečný, protože každý ponor umístění a situace je jiná. PDIS optimalizuje ponořit do naprosté bezpečnosti pro bezpečnější a příjemnější dobrodružství. 

PDIS (Profil Závislí zastávek) option vypočítá mezipřistání podle toho, kolik dusíku vaše tělo vydržel, s přihlédnutím k aktuální potápět, předchozí ponory a dýchací směsí.

 PDIS je unikátní vědecká aplikace pro bezpečnější a optimalizované dekompresi. Bez ohledu na to, jaký druh potápění děláte, si můžete stáhnout své profily , přidat do záložek komentáře a měnit varování / alarm / nastavení pomocí softwaru SCUBAPRO LogTRAK svolitelnou komunikační zdroj . 

Kompatibilní s operačním systémem Windows nebo Mac OS.

 

Ostatní fotografie k produktu

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
CAPTCHA
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz