Automatika Scubapro MK25 EVO / A700 CARBON BLACK TECH | Kvalitní potápěčská výstroj za dobré ceny – Dobré potápění

 
Registrace
 
 
 
Potápění a dovolená na Bali (ostrov Bali) Škola potápění a potápěčské kurzy – potápění Relax Dive Svatby na Bali

Na úvod » Dýchací regulátory » Automatika Scubapro MK25 EVO / A700 CARBON BLACK TECH

Automatika Scubapro MK25 EVO / A700 CARBON BLACK TECH

Číslo výrobku:
12.770.700 INT, 12.770.800 DIN
Výrobce:
Naše cena s DPH:
25.480 Kč (s DPH)
Naše cena bez DPH:
21.056,67 Kč
system:
ks
 

Popis výrobku

Plicní automatiky TŘÍDY A jsou skutečně spolehlivé plicní automatiky, které tvoří píst s vyváženým průtokem vzduchu (druhý stupeň) v kombinaci s prvním stupněm MK25 EVO (píst s vyváženým průtokem vzduchu) nebo MK17 EVO (membránový první stupěn se suchou komorou). Tyto plicní automatiky mají jedinečný vzhled a potápěčům nabízí jedinečný zážitek.

MK25 EVO BT/A700 CARBON BLACK TECH.. ..... Lehký, avšak prakticky nezničitelný čelní kryt z karbonového vlákna s velmi odolnou povrchovou úpravou Black Tech pro maximální ochranu. Výkonný systém pro technické potápění a mnohem více.

Horní regulátor pro studenou vodu.

EVO nové tělo, nová pružina, modře zvýrazněné ochranné prvky proti nízké teplotě vody. 

  • Nová technologie XTIS (Extended Thermal Insulating System) je patentovaným systemem nabízející kompletní mechanickou izolační ochranu ve studené a velmi studené vodě. Výhoda vysoký výkon regulátoru a velká dodávka vzduchu přetrvává i ve takových vodách. 

Obecná výhoda pístu 1. stupně spočívá v jeho spolehlivosti, odolnosti a v téměř žádných požadavcích na údržbu (servisní revize za dva roky nebo 100 ponorů)  protože má jednoduchý a efektivní pracovní mechanismus s méně pohyblivými částmi. Ještě důležitější je skutečnost, že žádná jiná konstrukce nemůže dosáhnout tak vysoké dodávky vzduchu, jako tento první stupeň s pístem umožňující vyvážené proudění vzduchu.

  • Píst s vyváženým průtokem vzduchu - První stupně s těmito písty jsou schopny dodat do druhého stupně výrazně více dýchací směsi, než je tomu u jiných typů prvních stupňů. Jejich celková výkonnost přitom není absolutně ovlivněna měnícím se tlakem lahve či hloubkou ponoru. Píst s vyváženým průtokem vzduchu umožňuje používat lehčí a citlivější komponenty - výsledkem je mimořádně komfortní dýchání, plynulá dodávka dýchací směsi a vysoký průtok vzduchu i při nízkém tlaku v lahvi. Tento píst je volbou číslo jedna pro náročné sportovní potápěče a profesionály.
  • Dva protilehlé vysokotlaké výstupy - uspořádání vysokotlaké a nízkotlaké hadice je rozhodující pro komfortní potápění. Dva protilehlé vysokotlaké výstupy umožňují individuální umístění prvního stupně (směrem nahoru nebo dolů). To umožňuje umístění přístrojů buď na pravou, nebo levou stranu a poskytuje tak více svobody v oblasti hlavy a krku.
  • Více nízkotlakých výstupů - pro maximální pohodlí a volnost v uspořádání hadic poskytuje možnost otáčení hlavice s 5 výstupy MK25 až o 360°. Vysokotlaké výstupy poskytují o15% více vzduchu než běžné výstupy.
  • DIN / INT konfigurace prvního stupně - Pro zajištění celosvětové kompatibility jsou všechny SCUBAPRO regulátory jsou k dispozici v 232 barové INT verzi, stejně jako 300 barové DIN verzi.
  • Možnost externí regulace středotlaku - To umožňuje autorizované servisní techniky SCUBAPRO provést rychle jemné doladění nebo úpravy prvního stupně po údržbě bez demontáže.
  • Pochromovaná mosazné tělo - strojně zpracovaný materiál pro vynikající odolnost vůči korozi a dlouhodobou robustnost.

 

A700 BT

  • Kovová konstrukce s pokročilou technologií, vyrobená precizní ruční prácí pro celoživotní užití

Výjimečný dýchací výkon v jakékoliv hloubce, při jakékoliv teplotě a na jakémkoliv místě - dechová práce pouhých 0.49 J / L    Tělo 2 st. A 700 je menší než stávající S 600. A 700 váží 224g

  • Celokovové tělo a provedení všech komponentů pro maximálně efektivní tepelnou výměnu s minimálním rizikem zamrznutí i v extrémně ledové vodě
  • Kompaktní rozměry, minimální hmotnost
  • Technologie ventilu s vyváženým průtokem vzduchu pro mimořádně komfortní (až téměř přirozené) dýchání
  • Nově uspořádaný VIVA systém pro lepší kontrolu a komfort
  • Špičkový výdechový ventil pro minimální výdechový odpor / odklonění bublin od obličeje potápěče
  • SCUBAPRO nastavuje se svým druhým stupněm A700 nový standard v oblasti výkonnosti plicních automatik

K dispozici verze DIN & INT

 

Ostatní fotografie k produktu

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
CAPTCHA
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz